آیه ۱۸۰ سوره اعراف : خدا رو به نامهای نیکویی که دارد بخوانید و انهایی که در نامهای او کفر و دشمنی میورزند به خود واگذارید که به زودی به کردار بدشون مجازات میشن .
به نام خدایی که تمامی اسماء نیکو را داراست و به ادم عطا کرده تا با بدست اوردن اونا به او نزدیکتر بشن چون مثل او میشن .
قضاوتهاي شگفت انگيز حضرت علي(ع) - کتاب مالتي مدياي توليد اسک دين
هنگامى كه هيثم از بعض غزوات به خانه خود بازگشت ، پس از شش ماه تمام زنش فرزندى به دنيا آورد. هيثم فرزند را از خود ندانسته وى را نزد عمر برد و قصه را برايش بيان داشت . عمر دستور داد زن را سنگسار كنند. اتفاقا پيش از آن كه او را سنگسار كنند، اميرالمومنين عليه السلام او را ديد و از قضيه باخبر گرديد، پس به عمر فرمود: بايد بگويى زن راست مى گويد؛ زيرا خداوند در قرآن مى فرمايد:و حمله و فصاله ثلاثون شهرا؛ مدت حمل و از شير گرفتن فرزند، سى ماه است
و در آيه ديگر مى فرمايد: والوالدات يرضعن اولادهن حولين كاملين ؛ مادران فرزندان خود را دو سال تمام شير مى دهند.
و وقتى كه بيست و چهار ماه دوران شير دادن از سى ماه كم شود شش ماه مى ماند كه كمترين دوران حاملگى است .
عمر گفت :اگر على نبود عمر به هلاكت مى رسيد و زن را آزاد نمود.
دربارة تاریخ شهادت حضرت زهرا(س) روایات مختلفی وجود دارد است. و از چهل روز تا شش ماه بعد از رحلت پیامبر(ص) بیان شده است. اما میان علمای شیعه، دو احتمال معتبر است: هفتاد و پنج روز بعد از رحلت پیامبر(ص) یا نود و پنج روز بعد از رحلت ایشان.
بنابراین با توجه به رحلت پیامبر اسلام(ص) در بیست و هشتم صفر، بنا به روایت هفتاد و پنج روز، در مورخه سیزدهم تا پانزدهم جمادی الأوّل، شهادت حضرت زهرا(س) است و این ایام را فاطمیة اوّل می خوانند.
اما بنا به روایت نود و پنج روز، شهادت حضرت(س) در سوم تا پنجم جمادی الثانی است و این ایام را فاطمیة دوم می خوانند.
امام علي(عليه السلام) مي فرمايند: «اعلموا عبادالله ان التقوي دار حصن عزيز»۱؛ بدانيد اي بندگان خد، تقوا دژي مستحكم و غيرقابل نفوذ است.
بزرگوارتر از آن باش كه به پستي تن دهي هرچند تو را به مقصود رساند، زيرا نمي تواني در برابر آن چه از آبرو و شخصيت در اين راه از دست مي دهي بهايي به دست آوري، و بنده ديگري مباش كه خداوند تو را آزاد آفريده است.
مقدمه گفته شده اسلام تفريح و نشاط را از جمله نيازهاي غريزي در انسان مي داند و از اين رو كسب شادكامي را نه تنها مذمت نمي كند، بلكه بدان ترغيب و تشويق نيز مي نمايد. نكته اساسي در اين ميان آن است كه اسلام هر نوع لذت و شادي را تأييد نمي كند بلكه شادي هايي را مورد تأييد و ترغيب قرار مي دهد كه بتواند به رشد شخصيت آدمي ياري رساند و از غفلت او در لهويات جلوگيري نمايد. در اين نوشتار به بررسي برخي از راهها براي شاد زيستن اشاره مي كنيم كه از نظر اسلام مورد تأييد است.
امام علی (ع) فرمود: برخى از نیکوترین خلق و خوى زنان، زشتترین اخلاق مردان است، مانند، تکبّر، ترس، بخل، هر گاه زنى متکبّر باشد، بیگانه را به حریم خود راه نمی دهد، و اگر بخیل باشد اموال خود و شوهرش را حفظ می کند، و چون ترسان باشد از هر چیزى که به آبروى او زیان رساند فاصله می گیرد.
بی تو در محفل ما شور و صفایی نبود بر دل ما بخدا عقده گشایی نبود ای سراپا همه دیدن بجز از دیدن تو درد هجران تو را هیچ دوایی نبود دل بی برگ و نوا را به نوایی برسان که بدون تو مرا برگ و نوایی نبود یا بن الزهرا العجل یوسف زهرا العجل یوسف فاطمه باز آی که بی حسن رخت بزم تاریک مرا نور و ضیایی نبود ما گدایان همه داریم به ناز تو نیاز گر بیایی تو درین دهر گدایی نبود از غم فاطمه بی تو همه جا بزم عزاست چون تو آیی همه شادند و عزایی نبود گر بگیری ز عدو داده دل فاطمه را شیعه را بهتر ازین لطف و عطا نبود یا بن الزهرا العجل یا بن الزهرا العجل طالب خون خدایی و خدا یاور توست غیر تو منتقم کربلایی نبود خرم آن روز که لب را به سخن باز کنی خوشتر از صوت تو ای دوست صدایی نبود.
خدایا بر محمد و آلش رحمت فرست، و ایمان مرا به كاملترین مراتب ایمان برسان، و یقینم را فاضلترین درجات یقین ساز، و نیتم را به بهترین نیتها و عملم رابه بهترین اعمال ترفیع ده.
خدایا به لطف خود نیتم را كامل و خالص ساز. و یقینم راثابت و پا برجاى دار و به قدرت خود آنچه را كه از من تباه شده اصلاح فرماى.
خداوندا بر محمد و آلش رحمت فرست و مهماتم را كه باعث دل مشغولى من است، كفایت كن و مرا به كارى كه فردا از آن مورد سؤال قرار مىدهى بگمار، و روزگارم را در آنچه براى آنم آفریدهاى مصروف دار و از غیر خود بىنیاز ساز و روزیت را بر من بگستر و به نگاه كردن به حسرت در مال و منال و جاه و جلال توانگرانم دچار مكن و عزیزم گردان و گرفتار كبرم مساز و بر بندگى خود رامم كن و عبادتم را به سبب خود پسندى تباه منماى. و خیر را براى مردم به دستم روان كن. و كار نیكم را به منت نهادن باطل مگردان و اخلاق عالیه را به من مرحمت فرماى. و مرا از تفاخر و مباهات نگاهدار.
آیةالکرسی از مصادیق بلند ذکر الهی به حساب می آیدکه در روایات شیعه و سنی از آن به قله قرانی یاد می کنند.روایات فراوانی در شأن و مقام این آیه ،سفرش به قرائت و توجه به این آیه شریفه دارد.همچنانکه مولی الموحدین حیدر کرار علی بن ابیطالب(علیه السلام)فرمودند پس از شنیدن مقام وشرف آیةالکرسی شبی بر من نگذشت مگر آنکه آیةالکرسی را خواندم.
شواهد و اسناد بسیاری تاکید بر یک آیه بودن آیةالکرسی از الله لا اله الا هو……..هوالعلی العظیم داردکه در این مقال جای این بحث نیست.
عزیزان برای مطالعه در این مورد می توانند به کتاب آیةالکرسی طلسم عظیم القدر نوشته محسن آشتیانی و کتاب ختوم و اذکار آیةالله محمدتقی مقدم مراجعه کنند.
رحیم مؤذنزاده اردبیلی (زادهٔ ۱۳۰۴ در اردبیل – درگذشتهٔ ۵ اردیبهشت ۱۳۸۴) اذان گوی مشهور ایرانی و تاریخی جهان اسلام در آواز بیات ترک و در گوشه روح الارواح (در ۵۰ سال گذشته) است. این اذان در در سال ۱۳۳۴ در استودیو یک رادیو ضبط شد. در سال ۱۳۸۷ اذان رحیم مؤذنزاده اردبیلی اثر ملی معنوی شناخته شد. اذانهایی که توسط او خوانده شدهاست، هنوز به عنوان زیباترین اذانهای موجود در رسانههای صوتی و تصویری ایران پخش میگردد. امیدواریم که مورد رضایت شما قرار گرفته باشد. التماس دعا
پاپولی-اگر دین ندارید لا اقل آزاده باشید!این سخن بزرگواری است که جانش را داد تا ذلت را به جان نخرد، فرزندانش را داد تا نوایآزادیرا سر دهد.پیراهن مشکیرا بر تن خواهرش دید تا اسلام سپیدپوش بماند.امام حسینو یارانش(درود خدا بر ایشان باد) حماسه ای ماندگار به یادگار گذاشتند تا همه جهانیان آزاده با گذشت صدها سال از این واقعه به عنوان درسی برای آینده یاد کنند.
در شهرلندن کشور بریتانیا(انگلستان)بیلبورد هایی از سخنان بزرگان و آزادگان جهان نصب شد که دربارهامام حسین(درود خدا بر او باد) این گونه یاد کرده اند:
اگرحسینیکی از ما بود، علم و بیرق او را و یادبودش را در هر نقطه از زمین برپا می کردیم و تمام مردمان را به مسیحیت دعوت می کردیم پژوهشگر مسیحی - آنتونیو بارا
********به وبلاگ من خوش آمدید*********
خدایا مرا ببخش / مرا فهمی ده تا فرامین وحکمت هایت را درک کنم/ و مرا فرصتی دیگر برای بهتر بودن ده تا دستهاو زبان تو شوم .
آمین یا رب العالمین